Transformări

Un număr mare de oameni din țară m-au contactat pentru a își îmbunătăți stilul de viață și condiția fizică. Pentru unii, asta a însemnat să slăbească, pentru alții să câștige masă musculară, iar pentru alții, să își transforme stilul de viață și să aibă o rutină sănătoasă. Transformarea fizică, a sănătății, a stilului de viață, nu se întâmplă peste noapte. Aici aveți câteva exemple:

COSMIN, 41

Cosmin, unul dintre clienții cu cea mai reușită schimbare. Cosmin s-a angajat ca programator și a văzut cum ușor-ușor, greutatea lui începea să crească. Mereu găsea motive: „sunt obosit”, „plouă afară”, „nu am timp”. A apelat la mine și am reușit să îl ghidez, având o schimbare în 24 săptămâni fantastică.

Răzvan, 35

Răzvan a reușit în 3 luni să își îmbunătățească masa musculară, a slăbit 6 kg din procentul de grăsime. Și-a schimbat stilul de viață. Lucrăm în continuare prin online coaching, promitem să revenim cu rezultate și mai notabile.

OVIDIU, 32

Ovidiu a facut progrese masive asupra sănătății, fizicului și încrederii de sine – toate prin schimbarea alimentației și respetarea exercițiilor, conform programului meu. Pachetul nutrițional, determinarea, exercițiile de la sală au dus la acest progres:

VLAD, 29

Cred că cel mai important lucru este schimbarea stilului de viață și nu o dietă impusă. Vlad a fost sportiv toată viața, dar nu reușea să aibă o viață echilibrată. A cumpărat programele, s-a automotivat și după 5 luni mi-a trimis pozele cu shimbarea. 

ÎNCEPE DE ASTĂZI