Despre Mine

Numele meu este Alex Rață. De mic copil am îmbrățișat sportul de performanță, practicând fotbalul. Practic culturismul de 8 ani, călcând prima dată în sala de fitness la 16 ani. Ca orice adolescent, voiam arăt bine, fiind slab, având 62 kg. În scurt timp, acest sport a devenit un stil de viață, transformandu- în omul de astăzi. Până la această vârstă am obținut rezultate notabile la concursurile internaționale, colaborând cu antrenori de top din această industrie.

MOTIVAȚIE

Culturismul se rezumă la răbdare, seriozitate, sacrificii și foarte multă muncă. Recomand fiecărei persoane practicarea unui sport, nu doar pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea psihică. Este foarte important ieșim din rutina zilnică.

CE VĂ OFER?

Prin acest proiect doresc împărtășesc experiența acumulată în acești ani, ajutandu- totodată la realizarea target-urilor dumneavoastră.

Întrebări și Răspunsuri

Aveți mai multe variante și pachete dintre care puteți alege. Online Coaching-ul este o experiență personalizată, mă puteți contacta, utilizând butonul de WhatsApp. Puteți cumpăra antrenamente pe grupe musculare sau pachete pe durată limitată de timp, care includ atât programele de antrenament, cât și nutriție.

Din păcate nu oferim rambursare, produsele fiind digitale, pentru programele de antrenament și nutriție, nu vă putem oferi banii înapoi.

Nu avem o vârstă limită setată, dar respectăm regulile și legile în rigoare. 

Mă puteți contacta folosind formularul de contact sau una dintre variantele expuse la adresa https://alexrata.ro/contact/.

URMĂREȘTE